Het laatste nieuws over de Kastanjetuin

Hoe komen de woningen eruit te zien en wanneer start de verkoop? Het laatste nieuws over de ontwikkelingen van de Kastanjetuin in Zwolle vind je hier. 

19 June

Verkoop gestart!

De verkoop van 18 koopwoningen in de Kastanjetuin is gestart! 16 extra brede rijwoningen en 2 royale tweekappers. Prachtige woningen op een mooie plek in Zwolle Stadshagen. Bekijk snel alle verkoopdocumentatie en schrijf je in. Voor vragen kunt u terecht bij de Woonfabriek in Zwolle. 

18 June

Maak kennis met de makelaar

19 juni aanstaande starten wij met de verkoop van de 18 woningen van het nieuwbouwproject Kastanjetuin in Zwolle. Wij zijn zeer enthousiast over het ontwerp en de mogelijkheden om levensloopbestendig te wonen. 

Ons makelaarsteam bestaat uit vier enthousiaste vrouwen, die alles over de locatie, woningen en procedure kunnen vertellen. 

T: 038 - 741 0 741
E: contact@woonfabriekzwolle.nl
I: www.woonfabriekzwolle.nl
 

18 June

Variant Levensloop

Wie durft vooruit te kijken? Variant Levensloop biedt comfort op de begane grond. De woonkamer, de keuken, maar ook de grote slaapkamer en badkamer zijn beneden. Twee extra slaapkamers, opbergruimte en technische ruimte zijn op de eerste verdieping. Levensloopbestendig!